SEO Solutions is gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie, directory aanmeldingen en zoekmachine vriendelijk web design.
SEO SOLUTIONS  | internet facts | partners | links | tarieven | contact
Home Bedrijfsinformatie Zoekmachine Marketing Website Ontwikkeling Website Traffic Analyse Contact
 
 
Internet Feiten / Research
 


De laatste jaren is er onnoemelijk veel onderzoek gedaan naar het gedrag van gebruikers van het Internet en zoekmachines. De volgende resultaten zijn onder andere naar voren gekomen:

  • Meer dan 90 procent van alle Internet gebruikers doet een beroep op zoekmachines.
  • Meer dan 90 procent van alle zoekmachine gebruikers nemen alleen de top 20 zoekmatches in de zoekmachine lijst door. Wanneer uw website niet in de top 20 verschijnt, is het feitelijk onzichtbaar voor de meerderheid van internet gebruikers.
  • Zoekmachine marketing en optimalisatie, op de juiste manier uitgevoerd, is de meest kost-efficiente manier voor het promoten van uw website in de huidige internet gedreven economie.
  • Zoekmachine optimalisatie, de juiste manier uitgevoerd, kost u slechts fracties van wat offline marketing en andere internet marketing diensten u kosten.
  • Goed uitgevoerde zoekmachine optimalisatie zorgt voor een langdurig concurrentievoordeel. Bovendien verhoogt u het aantal gerichte bezoekers naar uw website.
  • Search engine optimization is een voortdurend veranderende “art” oftewel kunst, en alleen de beste SEO bedrijven kunnen deze veranderingen bijhouden.

Vandaag de dag is het aanbod van web sites op het Internet enorm. Als u momenteel niet in de top 20 van zoekmachines zoals Google, Yahoo? en MSN verschijnt dan verliest u elke dag het merendeel van uw potentiële klanten aan uw concurrent.

SEO Solutions zorgt ervoor dat uw web site gevonden wordt tussen miljoenen andere websites door middel van een toppositie in alle belangrijke zoekmachines. Bovendien zorgen wij ervoor dat u alleen een toppositionering krijgt voor de juiste target keywords (sleutelwoorden) zodat u alleen geinteresseerde bezoekers naar uw website krijgt. Het aantal potentiele klanten voor uw bedrijf neemt hierdoor drastish toe!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw onderneming? Neem dan nu contact met ons op voor een vrijblijvend orientatie gesprek.


 

 

 

 
 
 
 Onze SEO werkwijze: No Cure, No Pay - Lees meer over onze unieke werkwijze.  
 Portfolio - Onze internationale partners zijn zeer succesvolle internet bedrijven.  
 Contact - Bel / email ons nu voor een vrijblijvend orientatie gesprek!  


Zoekmachine Marketing: De meest effectieve promotie tool voor uw website!
Telefoonnummer (NL) : +31 (6) 025578782 Fax: +31 (0) 715 651 115
Telefoonnummer (UK): + 44 (0) 774.605.6530 Fax: +44 (0) 870.350.6072
Abtspoelweg 11, 2343JB, Oegstgeest, Nederland. Email: Info@SeoSolutions.nl
SEO Solutions, KvK: 28100375
 
Copyright © 2003 - 2004 SEO Solutions. All rights reserved.