SEO Solutions is gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie, directory aanmeldingen en zoekmachine vriendelijk web design.
SEO SOLUTIONS  | internet facts | partners | links | tarieven | contact
Home Bedrijfsinformatie Zoekmachine Marketing Website Ontwikkeling Website Traffic Analyse Contact
 
 
Website Traffic Analyse / Internet Marketing Consultancy
 


SEO Solutions' Website Traffic Analyses maken het mogelijk om:

  • Uw behaalde toppositionering in de zoekmachines te bewaken.
  • Uw website bezoekers in doelgroepen te segmenteren.
  • Uw website bezoekerservaring te optimaliseren.
  • Uw ROI te verhogen

Het optimaliseren van een website is een continue proces. Wanneer uw website aan de top van de zoekmachines verschijnt zal deze toppositie constant bewaakt moeten worden. Voortdurend zal de positie en vooruitgang van de website gevolgd moeten worden door middel van traffic analyse reports en concurrentie analyse. Dit opvolgen van uw plaatsing op de zoekmachines is een tijdrovende bezigheid.

SEO Solutions analyseert uw website en de bezoekers van uw website voortdurend aan de hand van Opentracker's tracking software. Samen met Opentracker, een leidinggevend innovatief bedrijf op het gebied van tracking software solutions, zal SEO Solutions niet alleen de toppositie van uw website bewaken maar ook wanneer nodig als uw persoonlijke Internet marketing consultant optreden.

Aan de hand van de tracking software reports en statistische website bezoekersanalyses kunnen wij bijvoorbeeld aangeven waar uw bezoekers vandaan komen, op welk tijdstip ze uw website bezoeken, welke zoekmachines ze gebruiken, hoeveel bezoekers uw website krijgt, hoe lang ze op een bepaalde website pagina blijven, wat de populairste keywords / sleutelwoorden zijn, in welke producten ze het meest geinteresseerd zijn etc.

Wij geven u non-stop professioneel advies om zodoende de conversie rate en uw uiteindelijke bedrijfsresultaat en ROI verder te verhogen.


Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw onderneming? Neem dan nu contact met ons op voor een vrijblijvend orientatie gesprek of een online demonstratie! 

 

 

 
 
 
 Onze SEO werkwijze: No Cure, No Pay - Lees meer over onze unieke werkwijze.  
 Portfolio - Onze internationale partners zijn zeer succesvolle internet bedrijven.  
 Contact - Bel / email ons nu voor een vrijblijvend orientatie gesprek!  

 

Telefoonnummer (NL) : +31 (6) 025578782 Fax: +31 (0) 715 651 115
Telefoonnummer (UK): + 44 (0) 774.605.6530 Fax: +44 (0) 870.350.6072
Abtspoelweg 11, 2343JB, Oegstgeest, Nederland. Email: Info@SeoSolutions.nl
SEO Solutions, KvK: 28100375
 
Copyright © 2003 - 2004 SEO Solutions. All rights reserved.